Campus Kupa 2013 Győr – harmadik hely [video]

A győri Széchenyi István Egyetemen megrendezett Kampus kupán megszereztük az A/3 kategória 3. helyét. A mezőnyben szép számmal voltak Ladák, mind erősebb, mint az Igor, mégis mi futottuk a legjobb ladás időt.


Győr meglepően nagy távolságra van Budapesttől egy amatőr Lada versenyautóval. Az Igor a rövid difiáttétele miatt nem csak lassú, hanem baromi hangos is. A 60-as sport kipufogó rendszer nagyon szépen üvölt a versenyeken, a bukósisak tompít is kicsit az amúgy vérpezsdítő hangján. Országúton viszont a monoton kipufogóhang hosszú távon nagyon fárasztó. Silencerrel a csőben utaztunk, de így is mindkettőnknek hasogató fejfájása lett, mire este hazaértünk.

De legalább sokat fogyaszt. :) A 300km oda-vissza út és 6 versenykilométer alatt kicsivel több, mint 50 liter üzemanyagot égettünk el. Ebből 5 liter 100-as, 5 liter 98-as, 20 liter 95-ös benzin volt. A környezetvédelem jegyében pedig elégettünk további 20 liter E85-öt is. Az Igor nagyon szépen teljesített. Azzal együtt is, hogy a saját futamainkon túl Arnie is teljesített vele két futamot. A padkák nagyon gyilkosak voltak. Rengeteg kicsorbult felnit és elhajlított futóművet lehetett látni a depóban. Igor ép bőrben, sértetlenül úszta meg a hétvégét.

A GyorPluszTV összefoglalójában elsuhan az Igor a kamera előtt

Eredmények
15campus_abs_total.pdf
15campus_cat_total.pdf