FRT KUPA, Kiskunlacházi Repülőtér, 2013.02.09. [video]

A IX. FRT.HU kupa 11. fordulójában 8 indulóból 07:18.546-os összidővel az 5. helyen végeztünk. Ezzel az eredménnyel elégedettek vagyunk, az előző FRT-n 8 indulóból az utolsók lettünk. Amennyiben a tendencia folytatódik, akkor a következő FRT-n már dobogóra állunk. :)

A verseny szokás szerint nagyon jó hangulatban telt és nagyon élveztük a futamok között bandázással eltöltött időt. Ott volt sok a ladás szubkultúrában meghatározó arc, például összeismerkedtünk Kasza Zolival, aki már fogalom a szakmában és akinek minden hívő mély áhítattal az arcán mondja ki a nevét. A “Kasza Motor” egy tuningolt Lada motorhoz képest olyan, mint a tokaji aszú a kannás borhoz képest.

Képek rólunk más web-oldalakon:

PiriRc Rally Fotóblog Cars and Girls DuEn RALLY oldala Rallyfanatic Világ Online Hajóka.Hu

Majdnem egy év kihagyás után eljött Arnie, azaz Papp Arnold, aki a tavalyi H/5 bajnok. Az első futamban rögtön ment is egy nagyon jó időt, mindössze 2 tized másodperccel maradt el a pontversenyt vezető Barabás Márió idejétől. A többi futamban Arnie sajnos nem volt szerencsés, először egy gumi zúzta le a futóművét az egyik lassítónál, majd a váltója adta meg magát teljesen.

Az első futam belülről 03:36.324

A harmadik futam a szélvédő mögül szakadó hóesésben és FullHD-ben 03:46.403

Egy hozzászólás a(z) “FRT KUPA, Kiskunlacházi Repülőtér, 2013.02.09. [video]” bejegyzéshez

  1. Zolti

    A javulás oka lehet a a téli gumi is, nem? Itt új értelmet nyert.
    A full HD felvétel mivel készült?

Hozzászólások lezárva.